Zayn and liam fanfiction. The Things You Do To Me Chapter 1, a misc. tv shows fanfic 2019-12-13

Zayn Malik FanFic

Zayn and liam fanfiction

The Intricacies Of Your Palms Zayn and Liam hold hands a lot. Igazság szerint magára volt mérges, hogy soha nem fogadott el senkitől segítséget Zaynen kívül és észre sem vette, hogy evvel mennyi terhet pakolt a vállára. Egymás szavába vágnak, ordítanak, lökdösik egymást, a cél, hogy minél közelebb kerüessenek hozzám, s választ kaphassanak. I braced myself for what I was about to do, and then I sprinted. Lassan nyitottam egyre beljebb és beljebb a narancsos homályba, kezem mintha a kilincsre fagyott volna. Sürgető tekintete lyukat vájt a férfi arcába, bár tudta, hogy ez rá nézve tejesen mindegy. Having to hide it from the world, they are thrown into a closet deeper than they have ever imagined.

Next

Zayn Malik/Liam Payne

Zayn and liam fanfiction

Will be updated fully by the end of this week, in honor of One Direction's anniversary, a band I love more than life itself. Azt hiszem, teljesen nyugodtan kijelenthetem, hogy legyőztem a múltamat. Ez a lány már csak a szavaival lefárasztotta, semmi egyebet nem kellett tennie. Megborzongtam minden egyes érintésétől, minden csókja olyan volt, akár az első. The media and parts of fandom appear to have bought into this conceit and run with it. We all walked in and stared at him dancing, until he turned around and noticed us and we all burst out laughing. És ez nem volt jó, kibaszottul nem.

Next

Éjjel a parton

Zayn and liam fanfiction

This is what we have to look forward to. Viszont megígértem nektek, hogy ha törik, ha szakad ma megérkezik a történet következő fejezete, és tartom magam ehhez. I remembered when I first met him at the carnival. Mérgesen bökök a kis zöld telefon jelre a képernyőn, és várom, hogy valaki végre felvegye. Minden ház ablakában ott áll a zöld fenyő, megannyi dísszel nehezedve, a konyhából édes illatok szálltak, a család türelmetlenül várta a vacsorát az asztal mögött. A kommentek, a pipák, a visszajelzések és te jó ég. Míg mindenhol máshol még az utolsó percben is ajándékokért kapkodnak, az orosz karácsony egészen január hetedikéig várat magára, bár sokan felrúgják a régi hagyományokat.

Next

It started with a Kiss

Zayn and liam fanfiction

Habár a légitársaság még nem tette közzé a lezuhant repülőgép utasainak listáját, egyes jelentések szerint a gépen utazott az egykor híres britt — ír banda, a One direction egyik tagjának barátnője? De tudom, hogy szeretted ezt a lányt, és én próbálok megbízni benned, esküszöm, de egy idő után kimerítő, hogy mindenhol kettőtökről beszélnek. Alaposan rám férne egy kis szabadkozás, ezért most néhány sorban le is írom mi a nagy eltűnésem és hallgatásom oka. Nem is értem teljesen, amit elmeséltél a múltadról, mert amit jelenleg látok az az, hogy ennél erősebb családi köteléket életemben nem láttam még testvérek között. Próbálom felidézni magamban, hogy mikor hívtam ide, de valahogy nincs róla információm. Furcsa érzésem támad, pont, mint amikor az ember érzi, hogy közeleg valami, de, hogy mi arról fogalma sincsen. Régóta ki szerette volna már mondani, mégis most tudatosult benne, hogy már teljesen mindegy mit tesz, Zayn Perrie mellett marad.

Next

liam & zayn │ sweet cheat (fanfiction trailer)

Zayn and liam fanfiction

Most, hogy végre megembereltem magam, és kitűztem magam elé újabb, jobb célokat, ki vagyok nevetne? Ajkaim hitetlenkedve váltak el egymástól, kezeim értetlenül tártam szét. Először utáltam emiatt Harry-t, ugyanis Ő tette pokollá az életem annak a részét, most pedig csak vigyorgok, mert ebben is más voltam, mint a többiek. De te sosem próbálkozták, sodródtál az árral, és vártad, hogy elfelejts mindent és végül itt ülsz összetörve egy luxusszálloda medencéje mellett. Azon a bizonyos keddi napon, amikor a repülő 282 utassal lezuhant, mindketten rádöbbentek, hogy mennyire törékeny a szerelem. Lelassítva húzódtam el tőle, értetlenül pillantottam rá, miközben a hideg szél újra és újra belekapott hajamba.

Next

Zayn Malik

Zayn and liam fanfiction

Vajon mihez kezdenék ha soha többé nem láthatnám többé? Sajnálom, ha nem lett valami jó, se hosszú, de hirtelen így sikerült, kérlek ne haragudjatok. I loved how everybody got on, and how all the boys really liked Ellie. A fiú rám néznek, egyszerre felugranak, ijesztő gyorsasággal sereglene körém, és megragadnak, ahol épp tudnak, majd Liam kitárja a kórterem ajtaján, engem meg belökne rajta. I marched out the door and slammed it shut, I paced up and down the corridor with my hands on my head. A történtek mind a kettejüket megtanították arra, hogy nem fojthatják magukba az érzéseiket, mert az élet minden perce valami meglepetést tartogat számukra. Nem érzem magaménak ezt a második évadot, ugyanis erőltetett, unalmas, vontatott, és nem illik hozzám.

Next

Éjjel a parton

Zayn and liam fanfiction

Melissa — val egy hatalmas veszekedésen voltak túl, ő pedig zaklatott volt és szüksége volt tanácsokra, míg észre sem vette, hogy lassacskán átlépik a barát kategóriát. Tudtam, hogy óvni akar, védeni magától és saját magamtól. However other members, Liam Payne and Harry Styles were seen arriving at the hospital this morning. Távolról figyelte, amint kihúzta lábait a vízből és egy papucsba bújva lassan visszasétált a szobába. Csak állok a garázs előtt, s nem tudom eldönteni, mi tévő legyek. . Levegőben még mindig ott lebegett a vaníliás parfüm illata és az emlékekben úszva le kellett hunynia a szemét, tudva, hogy a lány mennyire szereti őt.

Next

The Things You Do To Me Chapter 1, a misc. tv shows fanfic

Zayn and liam fanfiction

A férfi megforgatta a szemeit, majd elmormogott egy igent. Amúgy meg, mégis kitől lennék terhes? Félve pillantottam rá, mire a válasza csupán egy biztató mosoly volt. Fájdalmas volt tudni, hogy tehet akármit, Zayn haragja nem fog megváltozni, attól függetlenül, hogy tudta, jogosan ítéli el. De Ő Harry, nála nincsenek miértek, csak kész tények. Cserben hagytak a szavak, cserben hagyott minden gondolat. Leült egy székre és az ölébe vette a remegő lányt, semmi mást nem akart, csak végre megnyugtatni és tudni, hogy mi játszódik le a fejében.

Next