Dalle valle halv pris. Dalle Valle Slagelse 2019-12-13

Dalle Valle

Dalle valle halv pris

Kuponen gælder hos Dalle Valle Europaplads og kan bruges d. Vi glæder os helt vildt! Byggeriet passer godt i bydelens profil med sit new-yorker-inspirerede udtryk, placeret mellem Tigergården mod vest og det nye Musik- og Teaterhus Odeon mod øst. De har også a la carte med almindelige caféretter og drinks. Brunchen på Dalle Valle varierer fra dag til dag, men du finder uden tvivl en masse brunchfavoritter som æg, yoghurt og croissanter eller andre søde sager. Med så mange lækre valgmuligheder, er det en klar vinder. Dalle Valle har restauranter i alle Danmarks fire største byer, og åbner løbende i andre byer. Spørg ikke om vi kommer igen, for det tør vi ikke udsætte os for.

Next

Dalle Valle forlænger tilbud: Halv pris på buffeten resten af året

Dalle valle halv pris

Priserne får desuden et hak op til 119 kroner. Men allerede nu ligger det fast, at programmet rummer en lang række helt nye fantastiske internationale topnavne direkte fra bl. Der er endnu mere hip hop af tip-topkvalitet foran scenen til Fouli og Jamaika. Godt det snart er weekend! Der var rigeligt at vælge i mellem, og noget for enhver smag. Klokken 16 ændrer udvalget af maden sig, for der overtager aftenretterne meget af pladsen på buffeten. Torsdag vælger vi dog ikke at tage imod reservationer, så der vil være mulighed for alle at komme forbi uden reservation og få bord efter først til mølle princippet. Massér af tilbud På Dalle Valle er der tit halv pris på både a la carte menuen, buffeten og deres lækre drinks.

Next

Anmeldelser af Dalle Valle

Dalle valle halv pris

Vi ses på Dalle Valle til billige lækkerier! Vi glæder os til at læse jeres ideer! Nyd det hele med en smoothie, juice, hjemmelavet iste, en lækker frozen lemonade eller en af Dalle Valles mange cocktails og drinks. Informationen vil oftest ikke bruges til at direkte identificere dig, men kan give dig en mere personlig online oplevelse. Café Dalle Valle i Aalborg Café Dalle Valle i Friis Shoppingcenter er en restaurant med plads til både venindeturen, daten og den store børnefamilie. Du kan altid ændre dine indstillinger for modtagelse af nyhedsbrevet under din profil. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. For hvem gider at spise alene? Foto: Henrik Louis Falder i god jord Og noget tyder på, at de buffetglade aalborgenserne har taget konceptet til sig.

Next

Anmeldelser af Dalle Valle

Dalle valle halv pris

Hold øje med deres Facebookside eller hjemmeside, så du ikke går glip af de gode muligheder for et lækkert måltid til billige penge. Han har set mennesker bliver dræbt og kvæstet på vejene, og han ved bedre end nogen, hvor stor sorg spritbilister og andre hensynsløse trafikanter kan være årsag til. I følge Rükan Kurt kommer der mange forskellige typer gæster. Så hvad med at komme forbi og smage vores nye chili cheese top burger til kun 59,50 kr. MigogAalborg har anmeldt showet de seneste tre år, og både i , og var vi blæst bagover af det spektakulære show.

Next

Dalle Valle kører halv pris på buffet i januar

Dalle valle halv pris

De har et lækkert menukort og en buffet der er så stor, man skulle tro det var løgn— både morgen, middag og aften! Oplev også flere nye spændende navne som Katia Nathalie, der startede ved dj-pulten allerede som 16-årig, og nu har sat kursen og ambitionerne mod London og himlen. Og hvem er bedre til at svare på dette end jer, der skal spise kagen? Den kan man nemlig få for blot 49,50 kr. Men vi er stadig nordjyder, og et godt tilbud går man altså aldrig af vejen for. Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Så jeg er selvfølgelig enormt stolt af, at jeg kan lokke dem til Aalborg.

Next

Anmeldelser af Dalle Valle

Dalle valle halv pris

Skriv hvad du er mest til i kommentarfeltet, så udlodder vi 10 cocktails på husets regning til 10 heldige på fredag! Hvis du har en Facebook konto kan du blive gratis medlem på sekunder, ellers tager det ca. Prøv Dalle Valles populære aftenbuffet i Aalborg kl. Nu melder de om et ret vildt tilbud i Odense, som gælder hele januar. Følgende cafeer har lige nu ledige stillinger: Kolding, Århus, Holstebro og Aalborg. I appen har vi en kupon klar, som giver dig én valgfri cocktail til en flad 20'er! Jeg spiste fiskefiletterne og rejerne, men ikke resten. De har sat helt nye standarder for moderne cabarat og cirkus for voksne, og i år skulle det eftersigende være vildere og større end nogensinde før. Det er selvfølgelig fuldstændig gratis at være tilmeldt og du kan når som helst framelde dig på denne side igen.

Next

Brunch buffet

Dalle valle halv pris

Jeg har 2 gange været på Europa Plads i Aarhus. Tænk at I vil lægge navn til dette. Så folk i Aalborg har taget godt imod kombinationen af brunch- og frokostbuffet. De kører nemlig halv pris på deres buffet både til frokost og aften. Et af de bryggerier, man kan se frem til at møde på festivalen, er Amager Bryghus, som sidste år vandt prisen som Danmarks bedste bryggeri af Danske Ølentusiaster. Men de fleste gæster der giver os kommentarer herinde er glade og siger, de har haft en god oplevelse hos os, fortæller hun. Fortæl os i en kommentar, hvem du skal ud og drikke cocktails med i aften? Tag vennerne, veninderne og kæresten med dig under armen og nyd vores lækre buffet! Et menukort for hele familien i Dalle Valle Dalle Valle har også en masse andre retter på menukortet.

Next

Dalle Valle, København Video April 2, 2019, 5:47pm

Dalle valle halv pris

Giv den gas i fire timer Konceptet er helt enkelt: Du køber en session-billet til 300 kroner, og så kan du smage alt det øl, du vil, i løbet af de fire timer en session varer. Disse cookies sættes på vores site af vores adverterings partnere. Her får du hver aften fra kl. Kuponen gælder hos Dalle Valle i Odense og kan bruges d. Fredagens gadefest er gratis, og her offentliggøres program og de mange co-creators løbende. Det betyder, at du kan spise dig propmæt, til du triller ud i Aalborgs gader, for næsten ingen penge. I midten af lokalet finder man de to store buffetborde.

Next